Montaj hale metalice industriale

De ce sa optezi pentru o constructie pe structura metalica?

Ideea constructiilor pe structura metalica este relativ noua in Romania desi in alte tari aceste sisteme au facut traditie tocmai datorita avantajelor pe care le au comparativ cu constructiile clasice. Avantajele structurilor metalice:

Personal autorizat si calificat

Experienta de peste 10 ani in domeniu

20% mai ieftin fata de pretul pietei

Siguranta si rezistenta deosebita la actiunile seismice.

Rapiditate in executie, timpul necesar scazand cu aproximativ 50-60%, o casa pe structura metalica poate fi ridicata in 3-4 luni.

Costuri mai mici a intregii constructii cu pana la 50%.

Izolatie termica si fonica ridicata fata de o constructie din caramida.

Necesita mai putina intretinere si degradarea in timp este mai lenta.

Durata de viata a acestui tip de structura este lunga in conditii de exploatare normala.

Scopul nostru este de a servi nevoile celor ce vor sa construiasca, prin gasirea celor mai bune solutii constructive, cu cheltuieli minime, pentru siguranta investitiei dumneavoastra.

Pentru ca procuram materia prima de la producatori de prestigiu in domeniu suntem in masura sa garantam pentru calitatea produselor si serviciilor noastre.

Avem o vasta experienta de santier in domeniul constructiilor de hale metalice, hale industriale si alte constructii metalice: sedii comerciale, spatii comerciale, constructii agroindustriale, sali de sport, etc.

Abordarea noastra catre proiecte extraordinare incepe cu un proces testat in timp, care descopera si abordeaza neasteptatul.